FIOLIN

Maren Elle er ansatt i KORK og i tillegg en aktiv frilans kammer- og tidligmusiker med utdannelse fra bl.a. Konservatoriet i Utrecht, Nederland

Ingeborg Fimreite har spilt barokkfiolin siden 1993 og gjør jevnlige kammermusikk- og solokonserter i tillegg til å være ansatt i Oslo-filharmonien

Anna Gebert er barokkfiolinist i tillegg til sitt virke som fiolinprofessor ved Kunsthøgskolen i Zürich etter mange år som konsertmester i Trondheim Symfoniorkester

Astrid Kirchner frilanser som barokkfiolinist i bl.a. Academia Montis Regalis og Concerto Italiano og har også  sitt eget tidligmusikkensemble, Oslo Circles. Hun har i tillegg vært gruppeleder 2.fiolin i orkesteret ved DNO&B fra 1995

Renata Lobo Kubala har vært aktiv som barokkfiolinist siden 2004 både i sitt hjemland Brasil og i Norge/ Skandinavia. Til daglig er hun ansatt som gruppeleder på 2. fiolin i Trondheim Symfoniorkester.  Hun har sin utdanning fra bla. musikkhøyskolen i Detmold og Norges musikkhøgskole.

May Kunstovny er en internasjonal frilansfiolinist og fast medlem av Mahler Chamber Orchestra. Som tidligmusiker har hun bl.a. lang fartstid i Sir John Eliot Gardiners Orchestre Révolutionnaire et Romantique

Karolina Radziej frilanser både som barokkfiolinist og på moderne fiolin, nasjonalt og internasjonalt. Hun underviser i tillegg ved Barratt Dues Musikkinstitutt

Maria Ines Zanovello frilanser i Norge og internasjonalt på barokkfiolin og -bratsj. Hun spiller jevnlig med ensembler som Academia Montis Regalis, Innsbruck Festwochen Barockorchester, Ensemble Los Elementos, Il Teatro   Armonico og Die Freitagsakademie – også som solist og konsertmester.

Ingrid Økland virker som frilanser på barokkfiolin, moderne fiolin og viola d’amore. I tillegg driver hun sitt eget ensemble Christian IV Consort

BRATSJ

Mari Giske er en frilanser på barokkbratsj, moderne og viola d’amore med fartstid fra bl.a. English Concert, English Baroque Soloists og Orchestra of the Age of Enlightenment

Edda Stix er ansatt i Kristiansand symfoniorkester og frilanser i tillegg i Norge, Østerrike og Italia, hovedsakelig innen tidligmusikk

CELLO

Gunnar Hauge har frilanset som barokkcellist siden 1998 i ensembler som Concerto Copenhagen og Arte del Suonatori i tillegg til alle de norske. Han trakterer også gambe og moderne cello

Anna Carlsen Waldingbrett har utdannelse i barokkcello fra Haute Ecole de Musique de Genève og har spilt med bl.a. European Union Baroque Orchestra og Orchestra of the Age of Enlightenment. Hun er i tillegg gambist og cellolærer

KONTRABASS/VIOLONE

Fredrik Aske Blikeng er utdannet på violone og barokkbass i tillegg til moderne bass. Han har virket som frilanser på alle tre instrumenter siden 2014

Einar Schøyen startet sin karriere i Kringkastingsorkesteret. I 1977 ble han ansatt i Oslo-filharmonien og ble der til han gikk av i 2016. Han har vært tidligmusiker siden 1985

CEMBALO/ORGEL

Christian Kjos har sin utdannelse fra Schola Cantorum Basiliensis og Norges Musikkhøgskole hvor han nylig fullførte sin PhD ‘Releasing the ‘Loudie’, harpsichord accompaniment in the G. F. Handel’s continuo cantatas’. Han har fartstid fra bl.a Concerto Copenhagen, vært solist med flere tidligmusikkensembler, og har vunnet priser med sitt eget Ensemble Meridiana

LUTT

Jadran Duncumb studerte under Rolf Lislevand ved Musikkhøgskolen i Trossingen. Han er en aktiv solist og kammermusiker. Sammen med fiolinisten Kinga Ujszàszi utgjør han duoen Repicco, og han spiller også regelmessig med bl. a. Giuliano Carmignola, André Lislevand og sin fortepianist-bror Emil Duncumb

FLØYTE

Torun Torbo er den eneste i Norge med diplom i barokk-, klassisk og romantisk traversfløyte, og hun har frilanset nasjonalt og internasjonalt siden 1995. Hun har gått til topps i internasjonale konkurranser og er solist med Barokkanerne på CD-en Totally Teleman. I tillegg er hun radiojournalist i NRK

Sigrid Egtvedt har vært frilans barokkmusiker siden 2001 og er nå stipendiat ved Norges musikkhøgskole med fløytespill i Norge rundt 1800 som tematikk. Sammen med luttenisten Vegard Lundar har hun gitt ut CD-en La Belle Dance

BLOKKFLØYTE

Ingeborg Christophersen har master som blokkfløytist og cembalist fra bl.a. Conservatorium van Amsterdam. Hun er solist på to av Barokkanernes kritikerroste plateutgivelser og er en aktiv frilanser som solist, kammermusiker og continuospiller i tillegg til å være kantor på Nesodden

OBO

Anna Starr er utdannet barokkoboist fra Nederland og klassisk oboist fra Frankrike. Hun var lenge basert i Nederland og spilte med bl.a. Amsterdam Baroque Orchestra og Concerto Köln før hun flyttet til Norge. Hun har vært solist på flere CD-innspillinger og virker også som rektor ved Dyrøy Kulturskole

Johan Nicolai Mohn er både barokkoboist og blokkfløytist med studier fra Oslo og Haag. Han har spilt med bl.a. Concerto Copenhagen og Drottningholm Barokkensemble, og han var den som startet Barokkanerne. Han er også ansatt ved Oslo Musikk- og Kulturskole

FAGOTT

Per Hannisdal er solofagottist i Oslo-Filharmonien siden 1978. Han har vært solist med mange nordiske orkestre og  har spilt inn en rekke CDer med kammer-og solorepertoar, bl. Vivaldis fagottkonsert i e -moll med Barokkanerne. Han er også 1.fagottist i Det Norske Kammerorkesteret og har undervist på NMH.

Trond Olaf Larsen har vært tidligmusiker fra 2006 med ensembler som Drottningholm Barockensemble, Göteborg Barock og Capella Vitalis Berlin. Han har også vært ansatt i Forsvarets Stabsmusikkorps fra 2000

HORN

Niklas Sebastian Grenvik har sin master fra Norges Musikkhøgskole og er nå frilanser på så vel naturhorn som moderne horn i tillegg  til å være serifisert Timani-instruktør

TROMPET

Mark Bennett  er en av Europas aller fremste barokktrompetister som har spilt med de fleste av de beste orkestrene, bl.a. som solist på flere innspillinger med The English Concert