Er heißet wunderbar! (2018)

Barokkanerne, under ledelse av barokkoboisten Alfredo Bernardini, ringer julen inn med tysk barokkmusikk av firkløveret som kjempet om kantorposten i Thomaskirken i Leipzig – en stilling som J.S. Bach fikk etter at herrene Telemann, Graupner og Fasch av ulike årsaker takket nei. Det serveres advents- og julekantater av Graupner, Fasch og – ikke minst – av den store Bach, i tillegg til en herlig konsert av Telemann med far og datter Bernardini i spissen.

De medvirkende sangerne på CD-en er sopran Berit Norbakken Solset, mezzosopran Marianne Beate Kielland, tenor Anders J. Dahlin og baryton Halvor F. Melien – alle med en karriere som strekker seg verden over.

Leder og obosolist: Alfredo Bernardini
Fiolinsolist: Cecilia Bernardini

Johann Friedrich Fasch: Er heißet Wunderbar
Christoph Graupner: Der Herr wird König seyn
Georg Philipp Telemann: Konsert i e-moll for fiolin, 2 oboer og strykere, TWV 52:e2
Johann Sebastian Bach: Schwingt freudig euch empor, BWV 36

LAWO Classics, januar 2018 lawostore.no

Innspilt desember 2017 i Orkesterprøvesalen, Den Norske Opera og Ballett, Oslo 

.