Årstidene i Norden

Årstidene i Norden foto juni 19
Årstidene i Norden12
Årstidene i Norden17
Årstidene i Norden9
Årstidene i Norden7

Tenk deg hva som kan skje om Vivaldi møtte Bellmann her oppe i nord samtidig som han fikk høre sin egen musikk spilt av dette fremmede folket? I denne konsertforestillingen lar vi Vivaldis musikk møte skandinaviske sanger om årstidene her hjemme via en en nordisk trubadur. Vivaldi har fått en stemme og er samtidig jokeren som leder publikum gjennom dette muntre musikalske møtet. Musikerne bidrar med alt fra geværskudd til peiskos, byr hverandre opp til dans og ender på et tidspunkt opp i et salig fyllekalas.

Utøvere:

Tenor • ANDERS JERKER DAHLIN

Fiolinsolist • KATI DEBRETZENI

Skuespiller • JAN MARTIN JOHNSEN

Fiolin: Karolina Radziej, Renata Kubala

Bratsj: Mari Giske

Cello: Gunnar Hauge

Bass: Fredrik Blikeng

Lutt/barokkgitar: Jadran Duncumb

Cembalo: Christian Kjos