Stilling ledig

Barokkanerne tilbyr deltidsstilling som Markeds- og informasjonsmedarbeider.

 

Barokkanerne og festivalen Oslo Early ønsker at flere får oppleve barokkmusikk. For å få til dette er vi i starten med å profesjonalisere vårt markedsarbeid. I den forbindelse søker vi en musikkinteressert person som er positivt innstilt til også å lære seg de digitale verktøy som skal til for å utvide vårt publikum.

Vi søker en person som kan jobbe med dette i en 20% stilling fra mai 2022.

Vi samarbeider med eksterne miljøer for å få nødvendig hjelp til å komme opp på et høyere faglig-teknisk nivå i vårt markedsarbeid. Målet er at dette skal bli vår felles kompetanse, som du og vi blir selvgående på. Deltidsstillingen kan utvides jo mer vi nærmer oss målet om et stabilt større publikum.

Den perfekte kandidaten har stor interesse for klassisk musikk. Du er kreativ omkring PR-vinklinger, har et visst nivå av journalistiske evner, og du har tanker om hvordan vi kan formidle vårt innhold overfor ulike publikumsgrupper. Du må være positiv til å lære de tekniske løsningene som gjør jobben. For tiden er det Mailchimp, WordPress, søkeord-annonsering hos Google, Instagram/Facebook-koblinger. For Oslo Earlys satsning overfor barn og unge vil nye plattformer som TikTok kunne være svært aktuelt.

Den aktuelle kandidaten får opplæring av Barokkanerne og dets rådgivere. Etter en tid forventes det at du er selvgående. Vi er fleksible mht arbeidstid og sted.

Vi tenker flere profiler kan være aktuell kandidater. Én vil være studenten som søker deltidsjobb, og som kanskje studerer markedsføring, digitale kampanjer eller lignende. En annen aktuell profil kan være en voksen person som allerede har noen koblinger til kulturbransjen, men som ønsker å videreutvikle sin kompetanse og sitt nettverk.

Søknad kan sendes til Johan Nicolai Mohn (sjef@barokkanerne.no)